Grad Ludbreg provodi anketni upitnik o interesu za najam stanova koji će biti izgrađeni u Gradu Ludbregu putem programa društveno poticane stanogradnje (POS).

Cilj anketnog upitnika je dobivanje podataka o iskazu interesa za najam stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) koji bi se gradili na području Grada Ludbrega.
Pravo na podnošenje zahtjeva za najam stanova imaju državljani Republike Hrvatske koji sukladno Zakonu o najmu stanova imaju status zaštićenih najmoprimaca odnosno zaštićenih podstanara u stanovima koji nisu u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, jedinice područne (regionalne) samouprave ili Republike Hrvatske pod uvjetom da se najmodavcu obvežu otkazati ugovor o najmu stana i predati mu stan po useljenju u novo iznajmljeni stan. Zatim oni koji, kao i članovi njihova zajedničkog domaćinstva, nemaju u vlasništvu odgovarajuću nekretninu namijenjenu stanovanju, na području gdje se nalazi nekretnina koja se daje u najam te oni kojima iznos predviđene najamnine predstavlja maksimalno 30% ukupnog mjesečnog prihoda svih članova obiteljskog domaćinstva.
Rok za prijavu je 7. rujna 2020. godine, a ispunjeni upitnik pošaljite na e-mail adresu: darko.rak@ludbreg.hr.

ANKETNI UPITNIK za NAJAM POS stanova
ANKETNI UPITNIK za NAJAM POS stanova
ANKETNI-UPITNIK-za-NAJAM-POS-stanova.docx
26.8 KiB
183 Downloads
Detalji

 

Skip to content