Gradonačelnik Grada Ludbrega objavljuje
JAVNI NATJEČAJ za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje projekata/programa organizacija civilnog društva u 2021. godini
1. VRSTE FINANCIJSKIH POTPORA
U sklopu ovog natječaja organizacije civilnog društva svoje prijave mogu podnijeti za projekte — kratkoročne, manje opsežne, uglavnom jednokratne aktivnosti u koje je uključen manji broj korisnika te koje se provode na području Grada Ludbrega. Trajanje projekta definirano je početkom i krajem projekta.
Organizacije civilnog društva svoje prijave mogu podnijeti za programe dugoročne, opsežnije, više aktivnosti u koje je uključen veći broj korisnika te koji se provode većinom na području Grada Ludbrega, a u manjoj mjeri na području Varaždinske županije, Republike Hrvatske i u inozemstvu. Trajanje programa može biti najdulje 12 mjeseci, zaključno do 31.prosinca 2021. godine.
2. IZNOS FNANCIJSKE POTPORE
Najmanji iznos koji se može odobriti za projekte iznosi 1.000,00 kuna, a najveći 3.000,00 kuna.
Za programe najmanji iznos koji se može odobriti iznosi 3.000,00 kuna, a najveći 30.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava projekata/programa je 30 dana od objave ovog Natječaja, tj. prijave se mogu podnositi od 1. prosinca 2020.godine do zaključno 31. prosinca 2020. godine.

Natječaj u cijelosti možete pročitati ovdje: JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU FINANCIJSKIH POTPORA ZA SUFINANCIRANJE PROJEKATA PROGRAMA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA U 2021. GODINI

U nastavku se nalaze i potrebni obrasci:
Izjava-o-partnerstvu-4

Obrazac-2-proračun

Obrazac-5-Izjava-o-nepostojanju-dvostrukog-financiranja

Opisni-obrazac-1

Životopis-obrazac-3

****************************************

ODLUKA O RASPODJELI SREDSTAVA

Ovom Odlukom odabiru se programi/projekti organizacija civilnog društva za sufinanciranje iz Proračuna Grada Ludbrega za 2020. godinu, a koji su od interesa za Grad Ludbreg.

Sredstva za sufinanciranje osigurana su u Proračunu Grada Ludbrega, u okviru Programa javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Ludbrega za 2020. godinu.

Grad Ludbreg i organizacija civilnog društva kojoj je na temelju Odluke gradonačelnika dodijeljena financijska potpora, sklapaju Ugovor o financijskoj potpori, kojim se uređuju međusobna prava i obveze Grada i korisnika sredstava (iznos odobrenih sredstava, uvjeti i način korištenja dodijeljenih sredstava, način praćenja i kontrole namjenskog trošenja dodijeljenih sredstava te ostala međusobna prava i obveze).

Icon of Odluka o raspodjeli sredstava za udruge Odluka o raspodjeli sredstava za udruge (330.4 KiB)

 

=================================================

Icon of Natječaj Natječaj (378.2 KiB)
Icon of 1-Opisni-obrazac 1-Opisni-obrazac (439.0 KiB)
Icon of 2-Obrazac-proračun 2-Obrazac-proračun (50.5 KiB)
Icon of 3-Životopis-obrazac 3-Životopis-obrazac (59.5 KiB)
Icon of 4-Izjava-o-partnerstvu 4-Izjava-o-partnerstvu (62.0 KiB)
Icon of 5-Obrazac-Izjava-o-nepostojanju-dvostrukog-financiranja 5-Obrazac-Izjava-o-nepostojanju-dvostrukog-financiranja (22.9 KiB)

Skip to content